DCV op kop na overtuigende winst

Sport 23 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Door een 5-0 zege op Hermandad gaat DCV op kop in de derde klasse B. Na één helft was de eindstand al bereikt.

DCV scoorde reeds na 2 minuten. Arthur Admiraal lanceerde Patrick de Reuver, die keeper Jeroen van de Berg kansloos liet: 1-0. Diezelfde doelman ging in de fout, toen hij in de 18e minuut een vrije trap van Tim van Diejie de bal door de handen liet glippen (2-0). Drie minuten later was de wedstrijd beslist. Opnieuw was Patrick de Reuver de schutter na een voorzet van Tim van Diejie: 3-0.

In de 33ste minuut scoorde DCV opnieuw. Op de rand van het strafschopgebied ontving Thomas Mejia de bal na een afgeslagen aanval en met een boogbal tekende hij de 4-0 aan. Vijf minuten later begon op links Arthur Admiraal aan een solo, waarbij hij nauwelijks weerstand ondervond en de 5-0 was een feit. Een geweldige eerst helft voor DCV, maar het moet gezegd worden dat Hermandad niets van bakte. Na de rust gingen de toeschouwers er goed voor zitten. Sommigen voorspelden dubbele cijfers. Zij kwamen bedrogen uit, want DCV behield weliswaar overwicht, maar het vizier stond niet meer op scherp.

Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 15 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 17 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 18 uur geleden