Dames Podarwic verliezen ondanks goed spel

Sport 60 keer gelezen

AALST • De dames van Podarwic speelden zaterdag thuis tegen Mikro Electro 2 uit Roosendaal. Ze verloren met 0-4, maar hielden toch een positief gevoel over aan de wedstrijd.

De eerste set begon met een achterstand. Toch werd er ook aan Aalstse zijde hard gewerkt. Een mooie serviceserie van Romy van de Laar bracht de dames weer dichter bij Mikro. Toch lukte het niet om de ze nog in te halen (21-25).

Goede keuzes

Op naar de tweede set. Weer werd er goed gespeeld. Stephanie Verweij wist goede keuzes te maken vanaf de spelverdelerpositie en Esmee van de Laar en Steffanie van der Maas konden zo goed scoren. Toch bleven de dames weer achter (15-25).

Romy van der Velden kwam in het veld voor de derde set. Weer hetzelfde beeld: Podarwic speelde heel behoorlijk, maar het was wel weer Mikro dat er met de set vandoor ging (21-25).

Vierde set

Helaas de wedstrijd was nu echt verloren maar toch vonden de dames van Podarwic dat ze echt nog wel een punt verdienden. De vierde set werd dus niet zomaar weggeven. Sabine Letterie wist de ballen goed af te blocken en Melissa Biesheuvel wist goed te scoren, maar Mikro won weer (18-25).

Volgende week speelt Podarwic tegen VCN King Software in Capelle aan de IJssel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
NOM-wijk Krimpen a/d IJssel: toekomstgericht wonen in groene buurt Nieuws 6 mei, 13:57
• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.
Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel Zakelijk 6 mei, 13:42
Arie en Alie den Otter: trots op Arie's lintje.
Arie den Otter koninklijk onderscheiden voor vrijwillige inzet: 'Ik vind het leuk om mensen blij te zien' Nieuws 6 mei, 11:17

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden