Afbeelding

Krimpenerwaardbokaal weer op voetbalkalender

Sport 53 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Het toernooi om de Krimpenerwaardbokaal maakt in augustus zijn rentree op de voetbalkalender.

Fast Forward, onder meer verantwoordelijk voor het toernooi om de Regio Rijnmond Cup, de Omroep Brabant Cup en de Coen Moulijn Memorial Cup, blaast het evenement voor aanvang van het seizoen 2014-2015 nieuw leven in. De eerste editie nieuwe stijl krijgt gestalte met een krachtmeting tussen drie jeugdafdelingen van de tien clubs uit de Krimpenerwaard. Voor aanvang van de competitie 2015-2016 zal het evenement weer voor alle afdelingen in de Krimpenerwaard worden gehouden.

Oppoetsen

Het kampioenschap van de Krimpenerwaard was nog niet eens zo lang geleden in begrip in het amateurvoetbal. In samenwerking met 'de leukste club van 2014', het Ouderkerkse Spirit, wil Fast Forward het evenement weer oppoetsen. Aan de eerste editie zullen in het laatste weekeinde voor de start van de competitie op donderdag 21 augustus, vrijdag 22 augustus en zaterdag 23 augustus alle F-, E- en D-selecties uit de Krimpenerwaard worden uitgenodigd voor de deelname. In 2015 zal het deelnemersveld bij een succesvol verlopen eerste editie worden uitgebreid met andere jeugdteams en senioren.

Op het complex aan de Sportlaan in Ouderkerk aan den IJssel werd de samenwerking tussen vertegenwoordigers van Spirit en Fast Forward na het laatste competitieduel tegen Lombardijen officieel bekrachtigd. In de nieuwe opzet wordt de Krimpenerwaardbokaal gewonnen door de club die met haar deelnemende elftallen de meeste punten voor het klassement scoort. En niet – zoals in het verleden het geval was – door het sterkste eerste elftal van een vereniging.

Het toernooi om de Krimpenerwaardbokaal moet jaarlijks de start van een nieuw seizoen markeren. De tien clubs uit de Krimpenerwaard die worden uitgenodigd om 21, 22 en 23 augustus met hun drie jongste jeugdselecties aan het evenement deel te nemen zijn DCV, Dilettant, Spirit, Gouderak, FC Perkouw, Lekkerkerk, Bergambacht, Schoonhoven, Ammerstol en Haastrecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 14 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 16 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden