Afbeelding

Sponsors verbinden zich aan DCV

Sport 30 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Bonn & Mees drijvende bokken, Regiobank Koos Rook, Heatex en 90graden communicatie verbinden de komende drie jaar hun naam aan voetbalvereniging DCV. 

Alle jeugdspelers ontvangen van Bonn & Mees trainingspakken. Daarnaast zal deze bedrijfsnaam op alle shirts van de hele jeugd te zien zijn.

De kleinste leden van de club spelen met ingang van het nieuwe seizoen in de Regiobank Champions League. Heatex zal de teams F1, F2, E1 en E2 voorzien van haar bedrijfsnaam. 90graden communicatie prijkt op de schouders van alle jeugdteams en ondersteunt bovendien DCV en de businessclub op communicatiegebied.

Ambitie

De ambitie van de club om de komende jaren verder te bouwen aan haar jeugdopleiding, het opknappen van het terrein en te investeren in nieuw oefenmateriaal bracht de bedrijven zover om middels een driejarig sponsorcontract hieraan bij te dragen.

Voorzitter Siemen de Wilde hoopt dat meerdere bedrijven dit voorbeeld zullen volgen: “Een vereniging draait op de inzet van vrijwilligers en op de giften van bedrijven. Meerjarige sponsorcontracten geven de voetbalvereniging de middelen die het nodig heeft om haar leden – van jong tot veteraan – optimaal te voorzien in spelvertier en ontwikkeling.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden