Afbeelding

Wethouder De Leeuw opent nieuw veld De Treffers

Sport 200 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • In het bijzijn van de voorzitter, vele leden, oud-leden en genodigden heeft wethouder De Leeuw zaterdag officieel het nieuwe veld van handbalvereniging de Treffers geopend.

De Leeuw sprak zijn waardering uit over de goede samenwerking tussen de handbalvereniging en de gemeente. Hij beloofde de resterende werkzaamheden snel uit te laten voeren en benadrukte nog eens het belang van een goede zichtbare accommodatie in het kader van verenigingsleven en veiligheid.

Dug-outs

Helemaal klaar is het nieuwe veld namelijk nog niet. Deze week worden nog de dug-outs en de nieuwe doelen geplaatst en ook de omliggende terreinen moeten nog worden heringericht. Dan wordt de nieuwe fietsroute naar het Krimpenerwaard College achter het handbalveld aangelegd en wordt het handbalveld zichtbaar vanaf de openbare weg.

Naast deze feestelijke opening had voorzitter Willeke Galuska nog meer goed nieuws voor de leden. Er werden nog twee nieuwe shirtsponsors gepresenteerd. Skatefever is de nieuwe sponsor voor de E-jeugd en Smaragd Partyschepen gaat de C-meiden sponsoren. De voorzitter kon tenslotte alle jeugdleden blij maken met een nieuw trainingspak, geschonken door  sponsor Bonn en Mees.

Sportmarkt

Zaterdag 20 september is handbalvereniging de Treffers een van de deelnemers aan de Sportmarkt. Deze wordt gehouden op het Tuyterplein tussen 10.30 en 14.00 uur. De Treffers presenteert hier streethandball.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden