ING voor 3 jaar hoofdsponsor vv Spirit

Sport 55 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • ING is hoofdsponsor geworden van de Ouderkerkse tweedeklasser Spirit en heeft zich voor drie jaar aan deze club verbonden. Spirit ontvangt jaarlijks 25.000 euro van de bank.

In maart 2014 startte ING met een groot sponsorprogramma om het amateurvoetbal naar een hoger plan te tillen. Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een intensief sponsorschap van ING.

Impuls

Spirit is één van de 122 amateurclubs in Nederland, die uit bijna 800 aanmeldingen beloond zijn met een intensief hoofdsponsorschap waarmee zij de komende driejaar de samenwerking aangaan met ING. Met dit programma wil ING het amateurvoetbal in Nederland een impuls geven.

“We zijn enorm trots dat we het hoofdsponsorschap van ING in de wacht hebben gesleept”, zegt Spirit-voorzitter Henk Lammertse. “Het is echt een prestatie van de hele vereniging geweest. We kunnen met deze extra steun van ING onze ambitie voor de komende jaren gaan verwezenlijken”.

Ambitie

ING wil met dit initiatief een structurele bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambitie van amateurverenigingen. “Een belangrijk onderdeel daarvan is de financiële staat van de verenigingen. We willen ook het amateurvoetbal helpen financieel fit te worden. Binnen het sponsorschap helpen we Spirit met adviezen om de financiële huishouding gezond te houden”, aldus ING-rayondirecteur Ilse Nobel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden