Silvertown Lions nipt onderuit tegen BV Krimpen

Sport 210 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL/SCHOONHOVEN • Het is Silvertown Lions in de eerste wedstrijd van het seizoen niet gelukt te winnen van BV Krimpen.

Beide teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. De eerste twee kwarten ging het nek aan nek, met in de rust een tussenstand van 30-30.

Uiteindelijk werd de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg beslist: 67-62 voor Krimpen.

Vrijdag 26 september speelt Silvertown Lions H1 thuis, in sporthal De Meent, tegen de Blue Drakes uit Woerden. Aanvang 21.00 uur.

Dames

Dames 1 van Silvertown Lions is het seizoen begonnen met een uitstekende 30-20 zege op OSM uit Maarssen.

Na een teambuildingsweekend een week eerder lieten de Schoonhovense basketbalsters er geen gras over groeien.

OSM werd gelijk vastgezet en vooral Lisanne Peltenburg en debutante Kayleigh Nagtegaal zorgden voor de eerste punten. Daarbij gaf de verdediging niets weg, wat leidde tot een 19-0 tussenstand.

Net als vorig seizoen kwam de klad er in het derde kwart in, maar de zege werd niet meer prijsgegeven.