Afbeelding

VV Schoonhoven winnaar eerste Krimpenerwaard-bokaal

Sport 93 keer gelezen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL/SCHOONHOVEN • Schoonhoven is winnaar geworden van het eerste toernooi om de Krimpenerwaard bokaal. De D-, E- en F-jeugd uit de Zilverstad lieten Dilettant uit Krimpen aan de Lek, Bergambacht, Lekkerkerk en Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel in het klassement achter zich. Daarin werden de prestaties van de drie teams bij elkaar opgeteld.

Het toernooi om de Krimpenerwaard-bokaal kwam in 2014 terug op de kalender, maar verregende op zaterdag op 23 augustus. Daardoor werd het evenement verplaatst naar zaterdag 25 oktober. Het eens zo legendarische toernooi maakte daardoor op het complex van Spirit alsnog haar rentree op de voetbalkalender.

Beslissing

De beslissing in het toernooi viel pas in de laatste speelronde, waarin de F-jeugd van Dilettant tegen Bergambacht niet tot winst kwam en daardoor op 22 punten bleef steken. De jeugd van Schoonhoven won zo met 23 punten het totaalklassement. De grote wisselbokaal mag een jaar lang in de kantine van de blauw-witten pronken.

Fast Forward blies het evenement in samenwerking met vv Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel in 2014 nieuw leven in. Volgend jaar zal de tweede editie van de Krimpenerwaard bokaal als voorbereiding op het seizoen 2015-2016 worden gehouden.

Senioren

Voor het tweede kampioenschap van de Krimpenerwaard zullen dan ook de senioren en mogelijk de C-jeugd van de clubs uit de regio Krimpenerwaard worden uitgenodigd.

Daarbij is bewust gekozen voor het derde weekeinde van augustus 2015; de bijbehorende data zijn donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus 2015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden