Afbeelding

VC Krimpen onderuit; VCH-teams winnen

Sportt 76 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • VC Krimpen ging zaterdag lelijk onderuit tegen Volley Tilburg.

Door de opvang van vluchtelingen in thuishonk De Boog moesten de Krimpense volleyballers uitwijken naar sportzaal De Walvis in Krimpen aan de Lek. VC Krimpen kon daarbij niet beschikken over libero Coen Vuijk; hij had wederom last van zijn gekneusde ribben. Voormalig libero van heren 1 Thomas van der Wal nam zijn plaats in. Thomas Boerefijn was weer aanwezig na zijn vakantie.

Krimpen begon niet sterk, maar wist het de nummer twee van afgelopen seizoen in de eerste set toch moeilijk te maken. Na diverse matchpoints over en weer trok Volley Tilburg aan het langste eind: 28-26. De tweede set begon Krimpen sterker, maar kon het wederom niet afmaken. Met 25-23 ging ook deze set naar Volley Tilburg. In de laatste twee sets was het verzet van Krimpen gebroken: het team kon zich niet onder de continue service- en aanvalsdruk van Tilburg uitspelen: 25-17 en 25-14.

Op zaterdag 14 november wacht VCV. De Veenendalers staan met één punt meer dan Krimpen op de derde plaats. Aanvang 19.00 uur in de zaal van het Comenius College in Capelle aan den IJssel.

VCH

De VCH-mannen zetten zaterdag in vijf sets de nummer 2, Timios H2 uit Waddinxveen, opzij. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd: 25-23, 21-25, 24-26, 25-15 en 15-10.

Het damesteam uit Haastrecht won met 3-1 van DOS 2. In een wat vlakke wedstrijd hield VCH de eerste drie sets makkelijk binnenboord (25-18, 25-21 en 25-20). Daarna leek de focus verdwenen en keken de dames binnen de kortste keren tegen een 0-7, 7-15 en uiteindelijk 17-25 achterstand aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden