Afbeelding

Taco den Bandt nieuwe voorzitter MHC Krimpen

Sport 296 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • MHC Krimpen heeft een nieuwe voorzitter. Taco den Bandt heeft het stokje overgenomen van Marjolein de Waard.

Marjolein was zeven jaar lang intensief betrokken bij de Krimpense hockeyclub. Eerst als jeugdcoördinator en vervolgens als voorzitter. Zij zal zich blijven inzetten voor de vereniging, maar dan achter de schermen.

Hetzelfde geldt voor Janneke Pek (penningmeester) en Ben van Unen (horeca en evenementen). Ook zij hebben er vanaf gezien om een nieuwe termijn aan te gaan, maar zullen wel betrokken blijven bij MHC Krimpen.

Ambitieus

Taco den Bandt, de nieuwe voorzitter, was tot de zomer bestuurslid, maar legde wegens verschil van inzicht over het selectiebeleid zijn functie neer. Nu is hij terug in de rol van voorzitter.

Hij is ambitieus en wil verder bouwen aan  MHCK. “De vereniging moet een maatschappelijk relevante partner worden in Krimpen aan den IJssel. We moeten door de gemeente, de Sportraad en andere instanties serieuzer worden genomen. Daarnaast dienen we als club aan de maatschappij een belangrijke bijdrage te leveren door sport en gezondheid aan te bieden."

Ook intern moeten de puntjes op de 'i' worden gezet: "Allereerst moet het bestuur besturen en de commissies en leden uitvoeren. Mijn ervaring is dat mensen aarzelen om in een commissie te stappen, omdat men ziet hoeveel werk er verzet wordt. Vele handen maken het werk licht. Dus moeten we meer commissies vormen en meer leden en ouders erbij betrekken, waardoor  de werkzaamheden beter verdeeld gaan worden. “

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden