Beker: DCV eervol ten onder tegen hoofdklasser Quick

Sport 45 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Tweedeklasser DCV verweerde zich goed tegen hoofdklasser Quick, maar verloor het bekerduel op eigen veld met 1-3.

De Hagenaars namen voor de pauze een 0-1 voorsprong. Tim van Diejie bracht de Krimpenaren vlak na rust op gelijke hoogte: 1-1. De aanvoerder van DCV kreeg daarna een prima mogelijkheid om de thuisclub op voorsprong te zetten, maar zag zijn inzet door de doelman van Quick worden gekeerd.

De bezoekers lieten het niet verder komen. Tien minuten voor tijd scoorden zij uit een vrije trap 1-2 en ver in blessuretijd werd het nog 1-3 voor Quick.

DCV kon evenwel met opgeheven hoofd de kleedkamer opzoeken.

Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 11 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 13 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 14 uur geleden