Afbeelding
Foto: aangeleverd

Opbrengst tiende ‘Lions Krimpen Open’ naar drie goede doelen

Algemeen 367 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het jaarlijkse open golftoernooi van Lionclub Krimpen aan den IJssel heeft zaterdag 4.000 euro opgebracht. Met het geld worden drie goede doelen gesteund: De Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis, brandweer Krimpen aan den IJssel en Prachtlint Krimpenerwaard.

Het golfevenement beleefde z’n tiende editie. Eigenlijk had het al de twaalfde versie moeten zijn maar corona gooide ook bij deze jaarlijkse activiteit roet in het eten. In 2020 en 2021 kon het toernooi geen doorgang vinden.

Met 56 deelnemers was het toernooi net als vorige jaren helemaal uitverkocht. Er werd met ploegen van vier gestreden om de winst en het team van Marc Viëtor werd winnaar van het toernooi. Insteek van het toernooi is altijd het steunen van lokale goede doelen. De Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis mochten met een cheque ter waarde van 1.500 euro mee naar huis nemen. De brandweer Krimpen aan den IJssel kan een nieuwe bank tegemoet zien en Prachtlint Krimpenerwaard een grote hoeveelheid insectenhotels.

“De eerste twee goede doelen spreken voor zich”, geeft voorzitter Peter Kleinekoort van de golfcommissie aan. “Prachtlint Krimpenerwaard is een nieuw initiatief dat zich inzet voor meer biodiversiteit in onze mooie Krimpenerwaard. De totale opbrengst van het golftoernooi was mede zo hoog door een veiling van onder anderen een door de dames van het Nederlands vrouwenelftal gesigneerd shirt.”

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden