• De businessclubleden ontmoeten elkaar onder het genot van haring.
• De businessclubleden ontmoeten elkaar onder het genot van haring. Foto: Martijn Kuiler

Haring happen bij Business Club Groene Hart

Algemeen 512 keer gelezen

STOLWIJK  • Netwerken onder het genot van een Hollandse Nieuwe. Het kon woensdag in De Nieuwe Polderkamer aan het Dorpsplein in Stolwijk waar Business Club Groene Hart neerstreek voor een haringparty. De aanwezigen lieten zich de haring en geschonken champagne goed smaken. Aan de verschillende statafels kwamen de gesprekken tussen de businessclubleden vlot op gang, terwijl een dj voor muziek zorgde.

Horeca-ondernemer Frank Streefland, initiatiefnemer en drijvende kracht achter de nog jonge businessclub, ziet het informele samenzijn in zijn zaal met genoegen aan. “Voor wie geen haring lust, serveren we ook andere lekkere hapjes.”

De businessclub bestaat pas sinds half april van dit jaar, maar telt toch al 45 leden. “We zijn een ambitieus platform voor ondernemers en bedrijven uit de wijde regio rond Gouda en de oostkant van Rotterdam”, geeft Streefland aan. “Exclusief, maar toegankelijk netwerken, in professionele setting én niet te vergeten met een aantrekkelijke programmering voor alle leden.”

Zaken doen en netwerken is er de afgelopen jaren steeds uitdagender op geworden, stelt Streefland. “Bij Business Club Groene Hart hanteren we als norm: betrouwbare partners, diversiteit, interessante ontmoetingen en inspirerende activiteiten. Vandaar dat we, opererend hier vanuit Stolwijk, staan voor heldere waarden en aansprekende businessmomenten. Dit ondersteund met onze hoogwaardige culinaire activiteiten vanuit De Nieuwe Polderkeuken. Kortom: een businessclub waar men zich thuis voelt en graag weer terugkomt.”

Business Club Groene Hart is er voor ‘doorpakkers en beslissers’, Streefland: “We hebben alleen maar leden die binnen hun business beslissingsbevoegdheid hebben. Kijk, een borrel is leuk, maar wij vinden dat leden met hun kostbare tijd naar een businessclub komen om zaken te doen en om wat te leren van de programmering. Dankzij het brede netwerk kunnen we onderling gebruikmaken van elkaars expertises.”

Business Club Groene Hart verzorgt vier clubavonden per jaar, ieder met een eigen thema en bekende sprekers. “Zo sprak bij onze ‘kickstart’ in april Frits Huffnagel over het thema ‘Van politicus naar ondernemer’. In het najaar volgen nog bijeenkomsten over ‘Duurzaamheid in het Groene Hart’ en ‘Cyber security’.

www.businessclubgroenehart.nl

Martijn Kuiler

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 3 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 5 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 6 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden