?
? Foto: aangeleverd

Campagne voor glasvezel in Krimpenerwaard

Algemeen 1.661 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Glasvezelbedrijf DELTA Netwerk start met een glasvezelcampagne in de gemeente Krimpenerwaard, te beginnen in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. Schoonhoven, Bergambacht en Ammerstol volgen vanaf oktober.

Als twintig procent van de inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk vóór eind september een glasvezelabonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders op het netwerk van DELTA Netwerk, komt er glasvezel.

“Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. Thuiswerken, studeren, streamen, gamen, zorg op afstand, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt allemaal steeds gebruikelijker. We zien de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom zijn we blij dat ook Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk toegang krijgen tot het netwerk van de toekomst”, aldus projectleider Konrad van Wijngaarden van DELTA Netwerk.

Inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan iedereen in Krimpenerwaard op deltanetwerk.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor glasvezel. 

Van Wijngaarden: “Melden inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk zich vóór 28 september aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.”

Om inwoners te informeren over glasvezel houdt DELTA Netwerk informatieavonden. Deze vinden plaats op donderdag 7 juli vanaf 19.00 uur in sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk en dinsdag 12 juli vanaf 19.00 uur in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Ook is er een online een informatieavond. Op maandag 11 juli vanaf 19:30 uur kan iedereen deze bijwonen vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden hiervoor kan via deltanetwerk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden