Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• De uitreiking van de cheque.</p>

• De uitreiking van de cheque.

Cosma Shiva blij met cheque Ondernemerskring Krimpenerwaard

  •   keer gelezen

BERGAMBACHT • Jeugdsociëteit Cosma Shiva in Bergambacht ontving vrijdagavond uit handen van Bram Smits een cheque ter waarde van 3.000 euro van de Ondernemerskring Krimpenerwaard, kern Bergambacht. Bestuurslid Bor van den Berg nam de cheque in ontvangst.

De jeugd van Bergambacht komt sinds kort regelmatig samen in Cosma Shiva, het onderkomen naast ontmoetingscentrum De Waard in de Meidoornstraat. Na enkele jaren leegstand knapten vrijwilligers het pand op. Nu is het interieur aan de beurt. De financiële bijdrage van de ondernemers is dan ook meer dan welkom. 

“Wij zien het belang van een plek waar de jeugd zich kan verzamelen en vermaken,” aldus Bram Smits.

Verbreden
Het interim-bestuur van de Stichting Cosma Shiva wil op korte termijn dat de jeugd de bestuurlijke verantwoordelijkheid over gaat nemen. Het gebruik van het jeugdhonk gaat ook verbreed worden. Gekeken wordt naar activiteiten voor kinderen (knutsel- en spelmiddagen, kinderdisco) en oudere jeugd, zoals feest-, dart- en pokeravonden.

Naast de reeds gehouden pokeravond en knutsel- en spelletjesmiddag van vorig weekend staat er een discoavond op vrijdagavond 3 juni en een 18+ feest op zaterdag 18 juni op het programma.

“In de zomerperiode zijn de meeste bestuursleden actief op het Straatwroeterskamp, maar plannen voor de toekomst met Cosma Shiva zijn er genoeg,” weet bestuurslid Dennis Hordijk.

Wim Kroone

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten