Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De officiële overdracht van de e-personenbussen.
• De officiële overdracht van de e-personenbussen. (Foto: )

Broere levert Citroën e-Jumpy personenbussen aan F. Wellink Lekkerkerk BV

  •   keer gelezen

LEKKERKERK/KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • F. Wellink Lekkerkerk BV heeft dinsdag de sleutels in ontvangst genomen van maar liefst vijf Citroën e-Jumpy personenbussen. De voertuigen stonden opgesteld op het terrein van Autobedrijf Broere, de Citroën-dealer in Krimpen aan den IJssel. 

Met de ingebruikname van de 100% elektrische personenbussen investeert Wellink in een verdere verduurzaming van het bedrijf.

Grote actieradius
De Citroën e-Jumpy Combi biedt vervoer aan negen inzittenden. Met zijn voor het segment grote actieradius van 330 kilometer WLTP zet de e-Jumpy volgens Autobedrijf Broere nieuwe maatstaven: ‘En qua rijgedrag en comfort doet-ie niets onder voor de Citroën Jumpy met conventionele aandrijving. De voertuigen zullen door Wellink ingezet worden voor het vervoeren van medewerkers van en naar de productielocatie in Lekkerkerk’.

Ten bate van het opladen zijn er laadpalen geïnstalleerd op het terrein aan de Jan Tomstraat in Lekkerkerk. Het Groene Stroom Certificaat van Wellink zorgt ervoor dat voertuigen van écht duurzame ‘brandstof’ kunnen worden voorzien. Professionele reclame -verzorgd door Reclame ABC- op de buitenzijde van de voertuigen maakt de wagens een visitekaartje voor het bedrijf. Het aanwezige bedrijfslogo en de vacatureboodschap zijn niet te missen. Wellink nodigt nieuwe medewerkers uit om bij het bedrijf te solliciteren.

Verwerker
F. Wellink Lekkerkerk BV is een bedrijf in de duurzame verwerking van varkensvleesproducten. De onderneming is al meer dan 40 jaar actief en is uitgegroeid tot één van de grootste verwerkers in Europa.

Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel is al bijna 60 jaar dealer van het merk Citroën. Daarnaast is het bedrijf dealer van het 100% elektrische merk Carver, is het aangesloten bij de universele werkplaatsformule Eurorepar Car Service en beschikt het over een eigen tankstation en wasstraat.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten