Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Het Cultuurhuis is weer open!

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK • Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek mag, na 5,5 week lockdown, weer haar deuren openen.

De evenementen vinden plaats conform de coronamaatregelen: mondkapjes verplicht; check van de QR-code bij binnenkomst en bezoekers mogen alleen zitten tijdens de voorstellingen of activiteit en houden 1,5 meter afstand.

Het programma de komende weken:
Zaterdag 5 februari (10.30 uur): Poppentheater Dubbele Jan speelt ‘Ik wil een groot monster’ (in het kader van de Nationale Voorleesdagen). Een spannende voorstelling met kleine, heel kleine en grote monsters.

Vrijdag 11 februari (15.00 uur): Familie Filmmiddag - Big Trip. Een onhandige ooievaar legt per ongeluk een babypanda voor de verkeerde deur. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten. 

Vrijdagavond 11 februari (19.30 uur): Filmavond - Mamma Mia Here! We Go Again.
Terwijl ze terugblikt op het leven van haar vrijgevochten moeder, opent Sophie de deuren van het nieuwe Hotel Bella Donna en begint ze al dansend aan een nieuw hoofdstuk. De avond kan gezellig worden afgetrapt met een borrelhapjesarrangement vanaf 18.00 uur bij Grand Café Siep.

Zondag 20 februari (17.00 uur): Eat & Listen met Nikki & Friends. Nikki de Hon, 3e-jaars muziekleerling aan het HMD/Codarts te Rotterdam, zorgt samen met haar muziekvrienden voor een plezierig vermaak tijdens een driegangendiner, geheel verzorgd door Grand Café Siep.

Woensdag 23 februari (19.00 uur): Bingo-avond van 10 ronden. (Let op de aanvangstijd is gewijzigd i.v.m. de sluitingstijd van 22.00 uur). 

Nieuwe exposities
Gedurende de maanden februari en maart exposeert amateur-kunstenaar Jan-Albert Ernsten in het Cultuurhuis. Hij maakt expressieve olieverfschilderijen van bekende en onbekende mensen, jong en oud, kleurrijk en in krachtig zwart-wit. De emoties spatten van het doek. Meer informatie: www.ap-arts.nl 

Petra de Jong
Tevens exposeert keramiste Petra de Jong van K(l)eigoed-keramiek t/m eind maart haar kunstwerken in de vitrinekasten van het Cultuurhuis.

De tickets voor de verschillende evenementen staan online. Meer informatie:  www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten