Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Jan- Cees van de Lustgraaf en Marjolijn Horsten.</p>

• Jan- Cees van de Lustgraaf en Marjolijn Horsten.

Schoonhovense wijkagenten houden spreekuur

  •   keer gelezen

SCHOONHOVEN • De wijkagenten van Schoonhoven, Jan- Cees van de Lustgraaf en Marjolijn Horsten, gaan een spreekuur houden. 

“Vanaf donderdag 3 februari zijn wij iedere eerste donderdag van de maand, van 10.00 tot 11.00 uur, aanwezig in de bibliotheek van Schoonhoven. Van 15.00 tot 16.00 uur zijn belangstellenden vervolgens welkom in het Univé Clubhuis, aan de Lopikerstraat 31d in Schoonhoven”, aldus beide wijkagenten. 

Aanmelden voor de spreekuren is niet nodig. “Wij zouden het leuk vinden om mensen op genoemde locaties en tijden te ontmoeten en met hen te spreken over de veiligheid en leefbaarheid in hun straat of wijk.”

Vervolgens: “Wij vormen de belangrijkste schakel tussen de politie-eenheid en de buurt, omdat wij veel aanwezig zijn in de wijk en daardoor veel kennis hebben over de wijk, inclusief incidenten en criminaliteitstrends. Wij kennen contactpersonen die problemen kunnen oplossen en hebben kennis van jongerengroepen die overlast kunnen veroorzaken. Hoe beter wij de buurt kennen, hoe meer wij kunnen doen voor de algemene veiligheid. Die informatie moet deels ook uit de buurt komen. Gebeurt er dus iets bijzonders, geef dat dan door aan ons en help zo Schoonhoven leuk en veilig te houden.”

Naast genoemde spreekuren zijn inwoners voor tips en dergelijke dagelijks welkom op het politiebureau, aan de Hof ter Bergen 22 in Bergambacht. 

Meer informatie: www.politie.nl

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten