Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto:

Opschoonactie bij Gezondheidscentrum Krimpen aan den IJssel

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Zaterdag 12 februari, van 10.00 tot 12.00 uur, is er weer een nieuwe opschoonactie in Krimpen aan den IJssel.

Om 10.00 uur wordt er verzameld voor het Gezondheidscentrum. Met elkaar vuil prikken is het doel. Voor wie zelf geen prikker heeft, is materiaal aanwezig. Aanmelden kan tot 10 januari via anjamastenbroek@gmail.com. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van KrimpenSchoon.

Anja Mastenbroek licht toe: “De 12e is voor iedereen die het leuk lijkt om te helpen. Of je het nu één keer wil proberen of vaker op pad wil. Er zijn ook prikkers voor kinderen. De vorige keer is de club al aardig uitgebreid en we hopen dat steeds meer mensen mee gaan doen. Zo verdwijnt er steeds meer vuil van straat en komen bewoners met elkaar in contact. We hebben deze keer voor het gezondheidscentrum gekozen, omdat we hier helaas veel mondkapjes en andere zaken zien zwerven.”

Anja vraagt ook andere vuilprikkers met eigen acties zich bij haar te melden, zodat acties en inspanningen gedeeld kunnen worden via Facebook. Meer informatie via anjamastenbroek@gmail.com. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten