Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>Workshop over veganistische voeding. </p>

Workshop over veganistische voeding.

(Foto: bibliotheek zaltbommel)

Bibliotheek houdt Inloopschool met gratis workshops

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • In Bibliotheek Krimpen zijn op zaterdag 11 december vijf workshops van de Inloopschool met verschillende onderwerpen.


Zo is er een workshop over hoe veganistische voeding invloed kan hebben op je gezondheid; informatie, praktische tips en daadwerkelijk proeven. Kennismaking met Virtual Reality, een computertechniek waarbij het lijkt alsof men in een andere werkelijkheid is. Aanwezigen kunnen aan de slag met Sing-en-songwriter Nana M. Rose, samen gaan ze teksten schrijven en muziek maken. Hoe kun je LinkedIn slim inzetten om je doel te bereiken, Trudy Pannekeet vertelt belangstellenden er alles over en geeft handige tips en inzichten en als laatste een actieve workshop Fotografie -Van (telefoon) camera tot het perfecte portret.

Aanmelden

Alle workshops vinden plaats op zaterdag 11 december van 14:00 tot 16:00 uur in Bibliotheek Krimpen (Nachtegaalstraat 8). De workshops zijn gratis. Er is beperkt plek in de diverse workshops en vol is vol. Meer informatie over het aanbod is te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekaandenijssel.nl/inloopschool. Daar kan ook aangemeld worden voor de workshops naar keuze. Let op: voor deze workshops is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Over de Inloopschool

De inloopschool is een pilotproject van de Koninklijke Bibliotheek dat mogelijk gemaakt is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Er deden vijf bibliotheken aan mee waaronder Bibliotheek aan den IJssel. Met de proeverij van 11 december komt er een einde aan deze pilot.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten