Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De injectienaalden ligggen klaar voor gebruik.
• De injectienaalden ligggen klaar voor gebruik. (Foto: Floris Bakker)

GGD houdt prikdagen in Bergambacht (De Stoep)

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • GGD Hollands Midden houdt woensdag 24 en donderdag 25 november prikdagen in De Stoep in Bergambacht. Iedereen die nog niet eerder tegen corona gevaccineerd is, kan deze dagen zonder afspraak terecht voor de eerste of tweede prik. 


“De komende dagen wordt De Stoep ingericht tot tijdelijke vaccinatielocatie”, vertelt een GGD-medewerker. “Iedereen die nog niet eerder tegen corona gevaccineerd is, kan op woensdag 24 en donderdag 25 november binnenlopen. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. In De Stoep wordt geprikt met het vaccin van BioNTech/Pfizer. Er is een arts aanwezig die eventueel vragen beantwoordt.”

De tijdelijke priklocatie is open van 14.00 uur tot 19.00 uur. De vaccinaties worden gezet in het restaurantgedeelte van multifunctioneel sportcentrum De Stoep, Het Hooge Zand 1 in Bergambacht.

Immuun
Mensen met een zeer zwak immuunsysteem kunnen hun derde prik in de Stoep krijgen. Zij hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen van een medisch specialist.

Boosterprik
De zogenaamde boosterprik wordt niet in De Stoep gegeven. Inwoners kunnen hiervoor, nadat zij een uitnodiging hebben gekregen, terecht op de GGD-vaccinatielocaties in Gouda, Leiden en Alphen aan den Rijn.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten