Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>Sinterklaas komt naar het Streekmuseum Krimpenerwaard.</p>

Sinterklaas komt naar het Streekmuseum Krimpenerwaard.

(Foto: Aangeleverd)

Sinterklaas komt naar het Streekmuseum Krimpenerwaard

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Het Streekmuseum Krimpenerwaard ontvangt op zaterdag 27 november bijzonder bezoek: Sinterklaas en twee roetveegpieten. Om 14:30 uur heten museumvrijwilligers de kinderen alvast welkom met warme chocolademelk. Samen zullen er mooie kleurenplaten voor de Sint worden gemaakt.

Een eregast in de pronkkamer


Waar kan de eregast beter worden ontvangen dan in de pronkkamer van het museum? Dit is de allermooiste kamer van de oude boerderij, die vroeger alleen voor speciale gelegenheden werd gebruikt. Iets voor 15:30 uur zullen de aanwezigen zich klaarmaken voor de komst van Sint. De kinderen kunnen persoonlijk hun tekening aan de Sint overhandigen en één van hun creaties achterlaten in een van de klompjes bij de haard. Alle kinderen krijgen van de pietjes een lekkernij om het sinterklaasfeest af te sluiten.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gratis kinderactiviteit kan via de website van het Streekmuseum: www.streekmuseumkrimpenerwaard.nl. Aan grote mensen wordt een coronatoegangsbewijs gevraagd. Zij worden ook verzocht om binnen een mondkapje te dragen.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten