Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>Gratis proeflessen bij Jeugd Theaterschool Arto Post Laboro in Schoonhoven.</p>

Gratis proeflessen bij Jeugd Theaterschool Arto Post Laboro in Schoonhoven.

(Foto: Aangeleverd)

Gratis proeflessen bij Jeugd Theaterschool Arto Post Laboro in Schoonhoven

  •   keer gelezen

SCHOONHOVEN • Kinderen uit de Krimpenerwaard die het leuk vinden om toneel te spelen of het een keer willen proberen, kunnen nu drie gratis proeflessen volgen bij Jeugd Theaterschool Arto Post Laboro in Schoonhoven.


Elke week werken de kinderen met leeftijdgenoten onder leiding van professioneel theatermaker en theaterdocent Ben van Bokhoven aan hun fysiek, mimiek, timing en dramatisch inzicht. Er wordt veel gewerkt vanuit improvisatietheater om zo eigen ideeën en impulsen te trainen en tot de mooiste scènes te komen. Er worden ook andere vormen van theater ontdekt, zoals slapstick, fysiek spel en teksttheater.

Inschrijven en meer informatie

Tijdens de drie gratis proeflessen leren de kinderen acteren, scènes maken en bewegen als een echte acteur. In drie proeflessen maken ze hun fantasie werkelijkheid en creëren ze hun eigen spetterende, gekke of meest dramatische personages. 

Kinderen tussen de 9 en 11 jaar zijn welkom op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur, acteertalent tussen de 12 en 18 jaar kunnen een les meedraaien op dezelfde dag van 18:15 tot 19:45 uur.

Inschrijven voor de drie gratis lessen kan via www.krimpenerwaardactief.nl. Kijk voor meer informatie op www.artopostlaboro.nl.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten