Afbeelding
advertorial

De Weerd Wonen & Slapen: compleet in alle opzichten

Algemeen 334 keer gelezen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL • Vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties; waarom zou je er de Krimpenerwaard voor uit gaan als je het allemaal dichtbij kunt vinden in een aangename en inspirerende omgeving? Waar? Bij De Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk!

Bij De Weerd houden ze van ‘compleet’. En dat is te zien als je de ruime winkel op Zijdepark 2 aan de westkant van Ouderkerk aan den IJssel bezoekt. Terplekke tref je op de begane grond en de eerste verdieping alles wat je hartje begeert op het gebied van Wonen & Slapen. En dat ook nog eens in elke denkbare stijl.

Prettig aan De Weerd Wonen & Slapen is ook dat je voor de deur riant (en gratis) kunt parkeren en eenmaal in de winkel te maken krijgt met vakkundige en vriendelijke verkoopadviseurs die je alle rust en tijd geven om je te oriënteren en je op een niet-opdringerige manier terzijde staan bij het maken van je keuzes. 

“Onze verkoopsters weten alles over de artikelen, kleuren, toepassingsmogelijkheden enzovoort, vertelt Willem de Weerd, eigenaar van De Weerd Wonen & Slapen. “Onze klanten waarderen daarnaast ons stoffeerders- en montageteam dat nauwkeurig en netjes werkt. Dat begint al bij het inmeten. Eerst nemen we de situatie terplekke in ogenschouw. Daarna meten we in. Beide doen we kosteloos. Uiteindelijk komen we tot een heldere prijsopgaaf. Als deze akkoord bevonden wordt maken we een afspraak om de vloer te leggen, het bed te plaatsen of de raamdecoraties op te hangen. Het komt vrijwel nooit voor, maar mochten er daarna vragen of klachten zijn, dan lossen we die op. Zo werkt dat bij een familiebedrijf met een lange traditie. Het mooie is dat onze klanten weten dat ze blind kunnen varen op De Weerd Wonen & Slapen en na een aankoop graag weer bij ons terugkomen. Dát is echt iets waar we trots op zijn; die trouw die je in alle generaties klanten terugziet; van jong tot oud!”

Hoewel De Weerd Wonen & Slapen over een (fraaie) website beschikt, gelooft Willem de Weerd niet in de verkoop van vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties via internet. “We hebben om die reden geen webshop”, glimlacht hij. “Wél een grote winkel met twee verdiepingen en ruime parkeergelegenheid vlak voor de deur. Mensen willen de artikelen zelf zien en vooral ook voelen, kleuren op zich laten inwerken en combinaties ervaren. Dat gaat ‘live’ veel beter dan vanaf een foto op je scherm. En ook fijn: je kunt je in een winkel echt goed laten adviseren. Ook dat is prettig.”

Bij De Weerd Wonen & Slapen is de bovenverdieping gereserveerd voor bedden, slaapkameropstellingen, dekbedden, kussens en overtrekken. Op de begane grond kun je terecht voor vloeren (van tapijt tot en met parket, laminaat, pvc en vinyl) van kwaliteitsmerken, gordijnen, vitrages en raamdecoraties. 

De Weerd Wonen & Slapen is daarnaast Luxaflex Inspiration-dealer. Dat betekent dat het een speciale Luxaflex-afdeling heeft met een aanlokkelijk grote range aan producten. 

“Een echte publiekstrekker”, weet Willem de Weerd. “Tegen iedereen zouden we willen zeggen: voel je welkom om al het moois te komen bekijken. We helpen u graag verder!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden