Bobba.
Bobba. Foto: Aangeleverd

Dier van de week: Kater Bobba

Algemeen 284 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Het Kontakt Krimpenerwaard zet regelmatig een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat kater Bobba.

Bobba is 6 jaar en is een kater die lekker zijn eigen plan trekt. Bobba is een kat die je eerst wil leren kennen, als je zijn vertrouwen gewonnen  hebt dan ben je echt zijn vriend voor het leven. Het is wel heel belangrijk dat je Bobba het tempo laat bepalen en hem in waarde laat. Bobba houdt ervan om bij je in de buurt te zijn, maar wil niet dat je hem te veel aait. Een aai over zijn bolletje en daarna wat lekkers is waar hij blij van wordt.

Wie heeft een plekje voor Bobba?
Voor Bobba zoekt het Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel mensen die een kat kunnen lezen en zien wanneer het hem te veel wordt. Ook is het belangrijk dat hij zich niet gaat vervelen en dat er gespeeld wordt op een manier die hij fijn vindt. Als Bobba zich verveelt kan hij je hand zien als prooi.

Bobba houdt niet van de drukte van een jong gezin en wordt alleen geplaatst in een rustig huishouden zonder jonge (klein)kinderen of honden. Bobba kan niet met andere katten geplaatst worden. Hij is gewend om als binnenkat te leven, maar een fijn afgezet balkon zal hij zeker waarderen. 

Wie Bobba een thuis wil bieden, kan mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl. “Graag ontvangen wij info over de gezinssamenstelling, woonsituatie en eerdere ervaring met katten”, aldus locatiebeheerder Maribelle van Rutten. Meer informatie en foto’s van Bobba staan op de website van het dierenopvangcentrum.




Margje Kooistra

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden