Knook opgelucht na winst Dilettant

Sport 389 keer gelezen

DORDRECHT • Dilettant leek een comfortabele middag tegemoet te gaan na twee vroege treffers in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Dubbeldam.

In de 4e minuut tikte Jimmy Konings de 0-1 tegen de touwen, elf minuten later wist ook Colin den Otter het net te vinden: 0-2. Vlak voor rust slaagde de thuisclub er in iets terug te doen. Een goal die kennelijk zo inspirerend werkte dat Dubbeldam na de thee de mouwen nog eens extra opstroopte en met succes op jacht ging naar de gelijkmaker.

Uiteindelijk was het Michel Vredenborg die Dilettant vijf minuten voor tijd alsnog de driepunter bracht. “Daarover ben ik uiteraard opgelucht”, sprak trainer Edward Knook na de wedstrijd. “En over ons spel in de eerste helft ben ik zelfs zeer te spreken. Dat was uitstekend!”

Smetje op de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Joey van Bussel. Hij werd geveld door een ‘elleboog’ en moest met een bloedende hoofdwond worden afgevoerd.