Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Angelique van Roon in haar winkel Wolfje Kids.</p>

• Angelique van Roon in haar winkel Wolfje Kids.

(Foto: Margje Rijsdijk-Kooistra)

Wolfje Kids Conceptstore opent op De Korf

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Kinderkleding, cadeaus en accessoires met een unieke uitstraling. Dat is wat je kunt vinden in Wolfje Kids Conceptstore. De winkel van Angelique van Roon opende begin deze maand op het Krimpense Winkelcentrum De Korf.  


De unieke uitstraling komt terug in het interieur van de winkel. Een tikje industrieel, maar wel met een huiselijk gevoel. “Mensen moeten zich hier op hun gemak voelen, dat vind ik erg belangrijk”, vertelt Angelique. Ze verkoopt voornamelijk kinderkleding tot tien jaar, dat is ongeveer maat 140. “Maar mensen kunnen hier hun outfit ook afmaken, met bijvoorbeeld leuke schoentjes of een ander cadeau.” Het gaat om producten van Scandinavische merken. “Niet heel bekend en daardoor uniek, maar wel betaalbaar.” Angelique vindt duurzaamheid belangrijk. Zo verkoopt ze ook kleertjes die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. 

De ondernemer is erg blij met haar plekje op Winkelcentrum De Korf. Angelique: “Het winkelcentrum heeft een prachtige uitstraling gekregen na de verbouwing. Daarnaast is het contact met de andere ondernemers hier erg fijn. Ik ben door iedereen verwelkomd en geholpen.” 

Zelf had Angelique geen ervaring met het hebben van een eigen zaak. “Ik werkte als senior verpleegkundige in het Erasmus MC. Een goede baan, maar helemaal gelukkig was ik niet. Toen heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik volgde mijn hart en daar heb ik nog geen spijt van.” De Krimpenaar heeft twee kinderen van twee en zes jaar oud, maar daar komt de keuze voor kinderkleding niet vandaan. Angelique: “Ik heb altijd al gezegd, als ik een eigen winkel begin dan is het in kinderkleding.” Natuurlijk is het spannend, een goede baan opgeven en in het diepe springen, vertelt ze. “Maar het contact met de mensen, kleding uitzoeken bij leveranciers en de zoektocht naar leuke merkjes is zo leuk. Ik ga nu met plezier naar mijn werk.”

Dan het antwoord op de vraag waar de naam van de winkel vandaan komt. “Dat is puur toeval”, aldus Angelique. Een half jaar lang zat ze met anderen te brainstormen over een leuke naam voor haar winkel. “Toen hoorde mijn man ergens de kindernaam Wolf. Zo leuk, daar wilden we wat mee.” Wolfje Kids Conceptstore was een feit. “Nu is het afwachten of de klanten net zo enthousiast zijn over de winkel als ik”, besluit Angelique.

Je vindt Wolfje Kids Conceptstore aan De Korf 23 in Krimpen aan den IJssel. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Meer info staat op www.wolfjekids.nl en op www.facebook.com/WolfjeKidsConceptstore. De winkel is ook te volgen op Instagram: @wolfjekidsconceptstore.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten