Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>Verkoop woongebouw op werf Van Duijvendijk in Krimpen is gestart.</p>

Verkoop woongebouw op werf Van Duijvendijk in Krimpen is gestart.

(Foto: Aangeleverd)

Verkoop woongebouw op werf Van Duijvendijk in Krimpen is gestart

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • De verkoopprocedure voor de ontwikkeling van een woongebouw op het terrein van scheepswerf Joh. Van Duijvendijk aan de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel is gestart. 


Na vele jaren leegstand heeft de gemeente Krimpen aan den IJssel de scheepswerf Joh. Van Duijvendijk in 2009 aangekocht om te ontwikkelen. Op de oostelijke zijde van de insteekhaven komt een woongebouw te staan. Zo verandert het gebied aan de IJsseldijk langzaam van industriegebied naar woon-werk locatie. De gemeente Krimpen aan den IJssel is op zoek naar een ontwikkelaar die het woongebouw en een nieuwe eigentijdse loods van ongeveer 52 appartementen wil ontwerpen en ontwikkelen.

Woongebouw

De verkoop bestaat uit een woongebouw, een eigentijdse loods en bijbehorende parkeergelegenheid. De gemeente gaat in de toekomst de openbare ruimte tot een levendig en toegankelijk openbaar gebied ontwikkelen. Het doel hiervan is de rivier en de werf weer te verbinden met het centrum van Krimpen.

Meer weten
Geïnteresseerde partijen kunnen meer informatie over de opgave en procedure van de verkoop vinden op www.tender.akroconsult.nl/tender/werfvanduijvendijk. Aanmelden als geïnteresseerde partij kan tot 12 november 2021, 12.00 uur.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten