Bus 97 rijdt nu als enige van en naar Capelsebrug, daar moet verandering in komen als het aan de gemeenteraad en het college ligt.
Bus 97 rijdt nu als enige van en naar Capelsebrug, daar moet verandering in komen als het aan de gemeenteraad en het college ligt. Foto: Rob Kamminga

‘Bus 98 moet weer naar Capelsebrug rijden’

Algemeen 697 keer gelezen

KIMPEN AAN DEN IJSSEL • Met een beetje geluk rijdt bus 98 binnenkort weer gewoon naar Capelsebrug. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van afgelopen donderdag dienden Leefbaar Krimpen en Stem van Krimpen met succes een motie in om de buslijn weer naar het metrostation te laten rijden.

Sinds april reed lijn 98 alleen een rondje door het dorp. “Buslijn 97 is nu de enige bus die inwoners kunnen gebruiken om Capelsebrug te bereiken en deze bussen puilen uit. Dat wordt alleen maar erger zodra de coronamaatregelen verder versoepeld zijn”, aldus Jeffrey van der Elst van Leefbaar Krimpen. “Het was dus hoog tijd om de wethouder te vragen om buslijn 98 weer conform oude dienstregeling naar het metrostation te laten rijden.” De wethouder en de gehele gemeenteraad zijn het met de indieners van de motie eens dat dit zo snel mogelijk geregeld moet worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden