• Gouderak
• Gouderak Foto: Richard Moog

RimoDrone Fotografie: Krimpenerwaard van bovenaf

Zakelijk 1.119 keer gelezen

REGIO • De dronefoto’s van Richard Moog blijken in een grote behoefte te voorzien. “Ik krijg veel leuke reacties via social media en ook steeds meer opdrachten”, zegt de Schoonhovenaar.

Dat laatste is niet iets waar Richard Moog het specifiek voor doet. “Ik heb een goede baan. Dit is vooral mijn hobby, al vind ik het leuk om opdrachten te krijgen. Mijn voorliefde voor gadgets en fotografie bracht me ertoe. Dronevliegen geeft me een gevoel van vrijheid en toont de wereld in een heel ander perspectief”, aldus de dronevlieger, die over de vereiste certificaten beschikt om zijn hobby veilig en verantwoord te kunnen uitoefenen.

Stabieler
Richard Moog had al eerder een drone, maar die bleek niet geschikt voor het ‘echte werk’. “Ik heb onlangs een beter model gekocht: eentje die stabieler is en een goede camera heeft. Ik ben enorm blij met het resultaat.”

En daarin staat hij dus niet alleen. Behalve de vele positieve reacties op zijn foto’s van bovenaf leidt het ook tot opdrachten. “Van zowel bedrijven als particulieren, reden waarom ik me onlangs onder de naam RimoDrone Fotografie heb laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel.”

Nabewerking
De Schoonhovenaar gaat voor kwalitatief goede foto’s. “Iedereen kan vliegen en foto’s maken met een drone, maar bij een aansprekende luchtfoto komt meer kijken. Reden waarom ik goede apparatuur heb en veel tijd besteed aan nabewerking.”

Indruk
Hierbij een kleine indruk van zijn foto’s, gemaakt boven Schoonhoven, de Krimpenerwaardse polder, de Lek, Gouderak en Lekkerkerk. (Veel) meer zijn er te zien op zijn website, Facebookpagina en Instagram (rimodrone).

Belangstellenden voor het laten maken van dronefoto’s kunnen contact opnemen met Richard Moog: 06-34398143.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

• Krimpenerwaardse polder van bovenaf.
• Schoonhoven van bovenaf.
• Lekkerkerk van bovenaf.
• De Lek van bovenaf.
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden