Afbeelding

Theaters slaan handen ineen voor ‘Après-corona-theatertoer’

Algemeen 255 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Drie theaters in de gemeente Krimpenerwaard -Concordia Haastrecht, Het Kwartier Stolwijk en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek- hebben een gezamenlijke ‘après-corona-theatertoer’ samengesteld. Hiermee kunnen inwoners van de Krimpenerwaard tegen een gereduceerd tarief weer van cultuur genieten binnen de gemeente. 

De gezamenlijke cultuurhuizen hebben twee theatertoeren op de agenda staan met bijzondere voorstellingen voor een breed publiek. Bezoekers kunnen een voucher kopen voor 30 euro, waarmee zij drie (!) optredens kunnen bijwonen in één van deze theaters. 

Toer 1 en 2
Toer 1 bestaat uit een akoestisch optreden van The Kik in Het Kwartier op vrijdag 10 september, een Ibiza-party in het Cultuurhuis Krimpen op zaterdag 25 september en een voorstelling van cabaretier Javier Guzman in Concordia op donderdag 7 oktober.

Toer 2 biedt drie optredens in de vorm van een ABBA-tribute in Het Kwartier op zaterdag 11 september, The Eagles Legacy in het Cultuurhuis op vrijdag 24 september en het Carel Kraayenhof Quartet in Concordia op vrijdag 1 oktober. 

De passe-partouts zijn vanaf 30 augustus verkrijgbaar bij één van de theaters, reserveren is niet mogelijk. Voor iedere voorstelling kan ook afzonderlijk een ticket worden gekocht, waarvoor men de gewone ticketprijs betaalt. 

Informatie over deze voorstellingen kan worden verkregen via de websites van de verschillende theaters: www.hetkwartierstolwijk.nl, www.theaterconcordia.nl en www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

Afhankelijk van de overheidsmaatregelen kan een coronacheck plaatsvinden bij deze voorstellingen.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden