Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Rosé-actie Rotary Schoonhoven voorziet in grote behoefte

  •   keer gelezen

SCHOONHOVEN • 1.410: dat is het aantal flessen rosé dat vrijwilligers van Rotary Schoonhoven, Team Krimpenerwaard en de st. Soul Search Foundation afgelopen periode hebben verkocht. 


De wijnactie is geïnitieerd door Rotary Schoonhoven ten bate van de twee goede doelen, die hard hebben bijgedragen aan het mooie resultaat. 

Team 
Team Krimpenerwaard behoeft haast geen verdere introductie. Dit team zet zich namens de Krimpenerwaard in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes en daarmee de kankerbestrijding. Meer info: www.teamkrimpenerwaard.nl

Foundation
De Soul Search Foundation zet zich in voor jong volwassenen die van kanker zijn genezen, zodat zij hun leven weer kunnen oppakken.

Dat is niet makkelijk na een periode van behandelingen, hoop en vrees. Daarnaast heeft de relatie met een partner, met kinderen, met vrienden en op het werk vaak onder druk gestaan. Hoe kan de regie over het eigen leven weer teruggepakt worden? De Soul Search Foundation heeft hiervoor het programma ‘Regie en vitaliteit na kanker’ opgezet. Meer informatie: www.soulsearchfoundation.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten