• Het onderkomen van Kinderland ’t Speelhuisje.
• Het onderkomen van Kinderland ’t Speelhuisje.

Nieuw kinderdagverblijf ‘Kinderland ’t Speelhuisje’ houdt open huis

Zakelijk 1.482 keer gelezen

SCHOONHOVEN • In het centrum van Schoonhoven openen op 23 augustus de deuren van ‘Kinderland ’t Speelhuisje’. Dit kinderdagverblijf heeft de inrichting en uitstraling van thuis, maar de professionaliteit van een kinderopvang, stelt oprichtster en inwoonster van Schoonhoven Mariska La Rivière: “Mijn jarenlange ervaring bij diverse kindcentra en in de gastouderopvang brachten mij tot dit kleinschalige en persoonlijke concept.”

Kinderland ’t Speelhuisje is te vinden in het oude atelier van zilversmid Jan van Nouhuys. Mariska La Rivière: “De kinderen hebben zowel binnen als buiten alles tot hun beschikking om zich op een leuke en fijne manier te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf biedt straks plek aan een groep van maximaal 12 kindjes van 0 tot 4 jaar, die onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers heerlijk kunnen spelen, leren en ontwikkelen.”

Open huis
Wie vast wil kennismaken: op zaterdag 3 juli is er een open dag van 13.00-17.00 uur voor (aanstaande) vaders, moeders en andere belangstellenden.

Kinderland ’t Speelhuisje is te vinden aan de Weergang 1 te Schoonhoven. Meer informatie: www.kdvkinderland.nl/vestigingen 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden