• De gezamenlijke Plus-supermarktondernemers.
• De gezamenlijke Plus-supermarktondernemers.

‘PLUSSEN’ delen 55.000 euro uit aan lokale verenigingen/clubs

Zakelijk 2.043 keer gelezen

REGIO • Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseren de PLUS-supermarkten in Bergambacht, Stolwijk, Schoonhoven, Lopik en Benschop dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven een steuntje in de rug willen geven. Gezamenlijk wordt 55.000 euro ter beschikking gesteld voor lokale verenigingen en clubs.

Sparen
Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november kunnen klanten van genoemde supermarkten sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt:

‘Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer geld men ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden’.

Aanmelden
Wiens club of vereniging ook een steuntje in de rug kan gebruiken, kan naar de dichtstbijzijnde PLUS gaan en het aanmeldformulier bij de servicebalie afhalen. Aanmelden kan tot 5 juli.

De deelnemende PLUSSEN zijn: PLUS Van der Vlist Bergambacht, PLUS Stolwijk, PLUS Rechtuyt Schoonhoven, PLUS Van Velzen Lopik en PLUS Willemsen Benschop.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden