• Het Loetbos is het decor van het stuk Midzomerbachtsdroom dat wordt opgevoerd.
• Het Loetbos is het decor van het stuk Midzomerbachtsdroom dat wordt opgevoerd. Foto: Floris Bakker

Stuk Shakespeare opgevoerd in Lekkerkerks Loetbos

Algemeen 381 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek en het Jeugdtheaterhuis slaan de handen ineen voor de productie van een groot theaterstuk waar iedereen in de Krimpenerwaard aan mee kan doen.

Onder de (werk)titel ‘Shakespeare in de Loet’ is het de bedoeling om in het Loetbos een bewerking van Shakespeare’s komedie Midzomernachtsdroom op te voeren. Het stuk beschrijft de avonturen van vier jonge geliefden, en een groep amateuracteurs in een bos dat verlicht is door de maan. 

In augustus maakt directeur (en tevens regisseur) Theo Ham van het Jeugdtheaterhuis met docenten en (oud)leerlingen een kleine voorstelling. In drie weken werken zij samen met beeldend kunstenaar Ina Verkaik en musicus Kees Dullaart naar een proefvoorstelling dat het startpunt is voor het uiteindelijke spektakel. 

Wie graag wil meewerken aan de productie (als speler, zanger, bouwer of planner) kan een e-mail sturen naar: receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl. De proefvoorstelling wordt op zaterdag 4 (20.00 uur) en zondag 5 (15.00 uur) september gespeeld in de theaterzaal van het Cultuurhuis. Reserveren van gratis kaarten kan te zijner tijd via de website van het Cultuurhuis

www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden