Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Het Loetbos is het decor van het stuk Midzomerbachtsdroom dat wordt opgevoerd.&nbsp;</p>

• Het Loetbos is het decor van het stuk Midzomerbachtsdroom dat wordt opgevoerd. 

(Foto: Floris Bakker)

Stuk Shakespeare opgevoerd in Lekkerkerks Loetbos

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek en het Jeugdtheaterhuis slaan de handen ineen voor de productie van een groot theaterstuk waar iedereen in de Krimpenerwaard aan mee kan doen.


Onder de (werk)titel ‘Shakespeare in de Loet’ is het de bedoeling om in het Loetbos een bewerking van Shakespeare’s komedie Midzomernachtsdroom op te voeren. Het stuk beschrijft de avonturen van vier jonge geliefden, en een groep amateuracteurs in een bos dat verlicht is door de maan. 

In augustus maakt directeur (en tevens regisseur) Theo Ham van het Jeugdtheaterhuis met docenten en (oud)leerlingen een kleine voorstelling. In drie weken werken zij samen met beeldend kunstenaar Ina Verkaik en musicus Kees Dullaart naar een proefvoorstelling dat het startpunt is voor het uiteindelijke spektakel. 

Wie graag wil meewerken aan de productie (als speler, zanger, bouwer of planner) kan een e-mail sturen naar: receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl. De proefvoorstelling wordt op zaterdag 4 (20.00 uur) en zondag 5 (15.00 uur) september gespeeld in de theaterzaal van het Cultuurhuis. Reserveren van gratis kaarten kan te zijner tijd via de website van het Cultuurhuis

www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier