Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Muziekfeest Lekkerkerk, editie 2019..</p>

• Muziekfeest Lekkerkerk, editie 2019..

(Foto: Stephan Tellier)

Ook in 2021 geen Muziekfeest Lekkerkerk; terugbetaalregeling verkochte tickets

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • Muziekfeest Lekkerkerk kan ook dit jaar vanwege corona niet doorgaan. De organisatie wil daarom alle ticketkopers hun geld terugbetalen. 


In overleg met alle betrokken partijen is opnieuw een streep gezet door Muziekfeest Lekkerkerk, meldt Francis namens de organisatie: “Een feestje is altijd leuk en het grootste artiestenfeest van de Krimpenerwaard helemaal, maar de coronaregels maken het onmogelijk het evenement nu neer te zetten.”

Frisse blik
Dus na het verschuiven van Muziekfeest 2020 geldt dit ook voor de editie van 2021. “Dit betekent dat alle contracten kosteloos terzijde zijn geschoven en we later in het jaar met een frisse blik naar nieuwe initiatieven kunnen kijken.”

Omdat vele mensen in de voorverkoop al tickets hadden gekocht, komt de organisatie met een regeling om hen terug te betalen: 

“Tickets kunnen worden geretourneerd in café t Veerhuys. Bijvoorbeeld -bij mooi weer- op het terras, dan wel in een envelop door de brievenbus of via de post: Voorstraat 114, 2941EW in Lekkerkerk.”

Graag daarbij naam en bankrekeningnummer vermelden. Francis: “Na ontvangst wordt het ticketgeld zo spoedig mogelijk via de bank retour gestort. Als alle terugbetalingen zijn gedaan kunnen we verder kijken naar de toekomst en de dan nog geldende coronaregels.” 

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier