Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De ansichtkaarten.
• De ansichtkaarten.

Ansichtkaarten Krimpenerwaard dienen meerdere doelen

  •   keer gelezen

REGIO • NetWERK presenteert ansichtkaarten met een meervoudig doel: mensen laten genieten van fraaie foto’s uit de Krimpenerwaard, met de opbrengst iets betekenen voor degenen die hard zijn getroffen door corona én lokale boeren/telers ondersteunen.


Initiatiefnemer Corine de Haij ligt toe: “Met dank aan een aantal amateurfotografen is de Krimpenerwaard op de (ansicht)kaart gezet. Met dit initiatief willen we inwoners van de Krimpenerwaard die vanwege het coronavirus met flinke tegenslag te maken hebben (gehad) een steuntje in de rug geven.” 

De coronacrisis raakt mensen op verschillende wijze: “Sommigen hebben te maken met het overlijden van een dierbare of zijn zelf op ernstige wijze getroffen door het virus. Er zijn mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt of van wie hun onderneming al maanden dicht is met alle financiële problemen van dien. Hen willen we met de opbrengst van de kaartenactie steunen.”

De kaarten worden verkocht in setjes van vier stuks. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. De Haij: “Degenen die dat duwtje in de rug goed kunnen gebruiken ontvangen een streekproductenpakket of een tegoedbon voor een lunch/uitje bij een van onze lokale boeren of tuinderijen. Het is een kleinigheidje, maar we hopen dat ze ervan genieten.” 

Wie de ansichtkaarten wil bestellen kan 5 euro overmaken naar rekeningnummer NL82 KNAB 0256 5580 94 t.n.v. De Haij Advies en Projecten. Vermeld hierbij naam, adres, postcode, woonplaats en evt. telefoonnummer. 

De Haij: “Tevens doen we de oproep om namen door te geven van mensen die hard zijn getroffen door de coronacrisis en wel een opkikker kunnen gebruiken. Dit kan via: service.netwerk@gmail.com.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten