Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Mark Vetter is wel in voor een gratis studie.
• Mark Vetter is wel in voor een gratis studie.

Wie helpt Mark een handje om een gratis opleiding te winnen?

  •   keer gelezen

VLIST • Het zijn de laatste loodjes voor Mark Vetter uit Vlist, HAVO-examenleerling van het Schoonhovens College. Maar zijn blik is nu al gericht op de toekomst. Al sinds de brugklas wil hij toerisme studeren aan de Hogeschool TIO in Utrecht. In september start hij  als eerstejaars student International Tourism Management.


“Ik geloof dat reizen niet alleen leuk is, maar ook belangrijk. Want zo leren we andere culturen kennen en krijgen we meer respect voor elkaar. Het afgelopen coronajaar heeft ons geleerd wat een gemis het is om niet op vakantie te kunnen”, aldus Mark. 

Hij vindt reizen zo interessant dat hij er zijn werk van wil maken. Het liefst met een eigen reisbureau met gespecialiseerde reizen naar Europa en Zuid Amerika.

Gokje
Toen TIO de wedstrijd ‘Beste hogeschool zoekt beste student’ aankondigde, besloot Mark een gokje te wagen. En na de eerste kwalificatie behoort hij nu tot de 25 kanshebbers op deze prijs: een gratis studie.

Hij maakte snel een filmpje om zijn motivatie toe te lichten. Er mag tot en met 26 april gestemd worden en deze stemmen tellen voor 50% mee. De overige 50% van de stemmen wordt bepaald door een vakjury van Hogeschool TIO.

Wie Mark wil steunen om zijn opleiding te winnen kan dat doen via: www.tio.nl/studiekeuze/winactie/stemmen/mark-vetter/

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier