Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Nieuw: 25 camperplaatsen in Haastrecht

  •   keer gelezen

HAASTRECHT • Camperterrein Aantjes-Blokhuis in Haastrecht is vrijdag geopend. Een camper reed als officiële openingshandeling door het lint. 


“Om ons bedrijf te verbreden en we vele campers langs onze deur zagen rijden, hebben we het initiatief genomen om camperplaatsen te beginnen”, meldt Wilma Aantjes. “Na een periode van werkzaamheden om het terrein geschikt te maken was het vrijdag dan zover: we zijn open!”

Uitzicht
Aan de Provincialeweg Oost 127 zijn 25 ruime plekken gecreëerd, waarvan een aantal verhard. Ze bieden een fraai uitzicht over de polder.

De camperplaatsen zijn gecreëerd bij het bedrijf met 200 melkkoeien en kalveren. “We hebben een geautomatiseerd melkveebedrijf met eco-vloer, klimaatbeheersing, melkrobots, een mestschuif en een voerrobot”, legt Wilma Aantjes uit. “Ons bedrijf hecht waarde aan de natuur. We doen aan weidevogelbescherming en slootkantbeheer om de insecten en vogels een goede leefomgeving te bieden. We hopen vele camperaars te ontvangen en hen deelgenoot te laten zijn van onze mooie locatie.”

De nieuwe camperlocatie is te vinden op de website van het NKC en camperplaatsen.nl

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier