Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Voor de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel is een mobiele camera-unit geplaatst. Tevens wordt er extra gesurveilleerd. Dit vanwege een driegbrief die woensdagochtend bij de kerk is bezorgd.</p>

• Voor de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel is een mobiele camera-unit geplaatst. Tevens wordt er extra gesurveilleerd. Dit vanwege een driegbrief die woensdagochtend bij de kerk is bezorgd.

(Foto: Nieuws op Beeld)

Dreigbrief bezorgd bij Mieraskerk; beveiliging opgevoerd

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Voor de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel is een mobiele camera-unit geplaatst. Aanleiding is een dreigbrief die woensdagochtend is bezorgd waarin staat dat de kerk in brand gaat.     


Er is aangifte gedaan door de kerkgemeente, zo bevestigt een woordvoerder van de politie. Naast het plaatsen van de camera wordt er ook extra gesurveilleerd rond de kerk. 

Dinsdagochtend werd de Mieraskerk aan de voorkant beschadigd door vuurwerk. Dat voorval heeft mogelijk iets te maken met het incident dat op zondag plaatsvond. Toen kwam de kerk in het nieuws nadat een journalist van de regionale omroep Rijnmond tijdens zijn werk een klap en een trap kreeg van een kerkganger.  

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier