• Patrick van Waas en Danny Gelderblom in de nieuwe winkel van Floor-You.
• Patrick van Waas en Danny Gelderblom in de nieuwe winkel van Floor-You. Foto: wijntjesfotografie.nl

Floor-You verhuist van Bergambacht naar Schoonhoven

Zakelijk 1.325 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Met de verhuizing van Floor-You van Bergambacht naar het centrum van Schoonhoven is voor eigenaar Patrick van Waas een wens in vervulling gegaan. “We zitten nu op een A-locatie en kunnen onze klanten hier nog beter van dienst zijn met informatie en advies.”

Patrick van Waas richtte Floor-You bijna vier jaar geleden op na eerst als zzp-er in de stoffering te hebben gewerkt. “Ik groeide als het ware naar het ondernemerschap toe”, vertelt hij. “Ik wilde volledig naar mijn eigen visie werken. Dat kon alleen als ik voor mezelf begon. Het bleek een goede beslissing. Vanaf de start is het eigenlijk geen moment rustig geweest.”

Ruim assortiment
De kracht van Floor-You zit hem in het ruime assortiment pvc-vloeren van A-merken als Therdex, Vivafloors, MFlor en Beautifloor én de persoonlijke advisering en service.

“Op onze vloeren zit 25 jaar garantie”, vervolgt Van Waas. “Maar dat wil niet zeggen dat er ‘onderweg’ niets fout kan gaan. Onlangs hadden we een klant die een radiator wilde verplaatsen en daarbij een plank beschadigde. Ook dan lossen we het probleem op. Precies zoals het hoort. We kúnnen en willen niet anders werken.”

Huiselijk
Floor-You zet zijn activiteiten nu voort in de nieuwe zaak aan de Haven 59. De winkelruimte oogt fris maar ook luxe, en is voorzien van een warme, huiselijke sfeer, compleet met centrale tafel, schouw, bargedeelte en volop ruimte voor het complete assortiment in top pvc-vloeren. Al met al een uitnodigende setting, waar klanten zich in alle rust kunnen laten voorlichten en desgewenst hun keuze kunnen bepalen.

Van Waas: “Uiteraard hanteren wij tijdens onze openingstijden -van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur- de regelgeving met betrekking tot de coronamaatregelen. We werken op afspraak. Zodra het weer kan hopen we iedereen een kijkje te gunnen in onze nieuwe showroom.” 

Belangstellenden kunnen ook terecht op de website

Sporen
Nu Floor-You in Schoonhoven is gevestigd is Patrick van Waas daar dagelijks te vinden. “Om klanten te ontvangen, offertes te maken, bestellingen te doen en de administratie bij te houden”, somt hij wat werkzaamheden op. “Een bewuste keuze, omdat 23 jaar stoffeerderswerk zijn fysieke sporen heeft nagelaten.”

Gelukkig heeft Floor-You in de persoon van Danny Gelderblom een topstoffeerder in huis. Van Waas: “Hij heeft onlangs zijn vakopleiding afgerond en slaagde ‘cum laude’. Ik ben als leermeester dan ook supertrots op hem.”

Jongeren
Floor-You is nu op zoek naar jongeren, die het vak ook willen leren. “Als ze net zoveel passie voor het stoffeerdersvak en de kwaliteitsproducten hebben als Danny en ik, dan kunnen we ze uitstekend gebruiken.”

Jan Timmer

Freelance-redacteur Het Kontakt-Krimpenerwaard, Het Kontakt-IJssel en Lekstreek en Regio-Voetbal

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
NOM-wijk Krimpen a/d IJssel: toekomstgericht wonen in groene buurt Nieuws 6 mei, 13:57
• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.
Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel Zakelijk 6 mei, 13:42
Arie en Alie den Otter: trots op Arie's lintje.
Arie den Otter koninklijk onderscheiden voor vrijwillige inzet: 'Ik vind het leuk om mensen blij te zien' Nieuws 6 mei, 11:17

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden