Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto:

Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik zoekt deze week:

  •   keer gelezen

LOPIK • Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik, met meer dan 150 ‘vacatures’ bij circa 50 verschillende organisaties, vraagt deze week extra aandacht voor de volgende vrijwilligerstaken:


De H. Jacobus 3eenheidparochie Cabauw-Lopik-Polsbroek zoekt een tuinvrijwilliger voor versterking van de tuinploeg (om de week op woensdagmorgen) en een koster. Er is wekelijks op zaterdagavond een dienst om 18.30 uur. Op dit moment zijn er vier kosters, die om de vier weken dienst hebben. De parochie zoekt een nieuwe vrijwilliger, die eens in de vier weken koster wil zijn.

Stichting Plaatselijk Overleg Gehandicapten zoekt een bestuurslid/notulist. De taak omvat ondersteuning van de overige bestuursleden, vooral met betrekking tot PR en publiciteit. En het tijdelijk vervangen van de secretaris/notuliste. Het gaat voornamelijk om contact houden met de (plaatselijke) pers en (tijdelijk) notulen maken.

Stichting Pulse zoekt met spoed chauffeurs, die met de Pulse Pendel willen rijden (vervoer van ouderen). Deze vacature betreft verschillende dagen/dagdelen.

Zie voor meer informatie: www.vwijl.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier