• Kapsalon Bella Ricci in Krimpen aan den IJssel deed donderdagavond mee aan de landelijke actie #lichtvoordathetuitgaat.
• Kapsalon Bella Ricci in Krimpen aan den IJssel deed donderdagavond mee aan de landelijke actie #lichtvoordathetuitgaat. Foto: wijntjesfotografie.nl

Lichten aan bij Bella Ricci in Krimpen aan den IJssel

Algemeen 1.208 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Kappers deden donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur het licht aan om zo gezamenlijk te strijden voor de heropening van hun salons. Ook Bella Ricci in Krimpen aan den IJssel deed mee aan #lichtvoordathetuitgaat.

Met deze landelijke willen de kappers laten zien dat ze voor hun klanten het licht aan doen, voordat dit niet meer mogelijk is. Ze vechten voor hun bestaan en willen werken. 

De situatie in de kappersbranche is schrijnend. Bij veel salons staat het water aan de lippen. De financiële overheidssteun is bij lange na niet toereikend om het vol te houden. Oproepen om meer steun hebben tot nog toe weinig geholpen. De kappers staan er dus alleen voor en doen er alles aan om te zorgen dat het licht niet voor altijd uit gaat.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden