Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Tweede Kamerlid Sophie Hermans.
• Tweede Kamerlid Sophie Hermans.

Thema-avond: ‘Langer thuiswonen met zorg, hoe dan?’

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • VVD-netwerk De Krimpenerwaard houdt op woensdag 24 februari om 20.00 uur een digitale bijeenkomst. Het thema is: ‘Langer thuis wonen met zorg, hoe dan?’


Tweede Kamerlid Sophie Hermans (VVD) zal hierover spreken. Na haar inbreng gaan deelnemers in gesprek met regionale experts op het gebied van wonen en zorg. 

Centraal staat de zorgvraag die stijgt. Verzorgingshuizen zijn inmiddels nagenoeg verdwenen, thuiszorg kan de vraag niet aan door personeelstekorten en de maatschappelijke kosten lopen (te) hoog op. Deze ontwikkeling heeft consequenties voor woningbouw, zorgorganisaties en gemeenten. Er ontstaat behoefte aan nieuwe woonvormen en aan ondersteuning in de wijk. 

Hoe ziet de ideale situatie eruit en hoe kan de gemeente hierin een rol spelen? En wat hebben de woningbouwcorporaties en de zorgorganisaties nodig? 

Meedoen aan de thema-avond kan door een e-mail te sturen naar: peter.nieuwhof@gmail.com. Na opgave krijgt de deelnemer een MS-Teams link toegezonden waarmee hij of zij toegang krijgt tot de thema-avond.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier