• Harold van Velzen (l) en burgemeester Laurens de Graaf presenteren de deurmat met Lopikse eyecatchers.
• Harold van Velzen (l) en burgemeester Laurens de Graaf presenteren de deurmat met Lopikse eyecatchers.

Sparen voor Lopikse deurmatten bij PLUS Van Velzen

Zakelijk 2.054 keer gelezen

LOPIK • PLUS-supermarkteigenaar Harold van Velzen heeft burgemeester Laurens de Graaf de eerste ‘Lopikse deurmat’ overhandigd. Op de unieke matten staat de skyline van Lopik met verschillende highlights uit de gemeente.

“We kijken allemaal uit naar de tijd waarin we bij elkaar de deur weer plat kunnen lopen. Wat is er dan mooier dan onze gasten welkom heten met deze Lopikse deurmat. Maar ook nu we thuis moeten blijven, is deze deurmat een welkome aanwinst”, neemt de burgemeester het presentje graag in ontvangst.

De Holle Brug in Lopikerkapel, de watertoren aan de Damweg, het pontje tussen Salmsteke en Ameide en de Cabauwse molen: ze staan er allemaal op.

Voetbalverenigingen
En behalve de Lopikse variant heeft Van Velzen ook twee fraaie deurmatten laten maken voor de supporters van de voetbalverenigingen Lopik en Cabauw. De tekst: ‘Hier woont een supporter van SV Lopik/VV Cabauw, met daarbij het logo van de club. Je zou er amper je voeten op durven te vegen...

Lokaal
De matten zijn weer een voorbeeld van een leuke lokale actie, bedacht door PLUS Van Velzen. Eigenaar Harold van Velzen probeert altijd wat extra’s te doen voor de omgeving: “We leveren persoonlijke service en zijn verbonden met de buurt”, motiveert Harold.

Eind vorig jaar deelde de PLUS met de sponsoractie ‘Sparen voor verenigingen’ 15.000 euro uit aan ruim veertig verenigingen in Lopik. Ook organiseerde Harold van Velzen in samenwerking met OndernemersVereniging Lopik een online-Sintintocht voor de kinderen uit Lopik, omdat de gewone intocht vanwege corona niet door kon gaan.

Verder bedacht hij een ludieke, culinaire decemberactie voor zijn klanten. Inzet was de nieuwe CD Het Spel van Robin van Beek, gecombineerd met gerechten van topkok en vinoloog Robert Verweij, passend bij de nummers van de CD. Zo steunde Harold twee lokale ondernemers en bracht hij zijn klanten met dit MuziekMenu een unieke smaakbeleving.

Spaarkaarten
Sparen voor de unieke matten kan vanaf maandag 1 februari tot en met zaterdag 27 maart. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een zegel; bij acht zegels is de spaarkaart vol.

De Lopikse deurmat en de twee varianten voor de supporters van SV Lopik en VV Cabauw zijn verkrijgbaar met een volle spaarkaart en bijbetaling van 9,99 euro. De spaarkaarten kunnen t/m 3 april worden ingeleverd.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden