• Marco Oosterwijk ging onder andere langs bij verpleeghuis Tiendhove om stroopwafels uit te delen.
• Marco Oosterwijk ging onder andere langs bij verpleeghuis Tiendhove om stroopwafels uit te delen. Foto: SGP

Stroopwafels voor Krimpense zorgmedewerkers

Algemeen 316 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Marco Oosterwijk, oud-wethouder van Krimpen aan den IJssel, ging woensdag op pad in zijn woonplaats om bij verschillende zorginstellingen namens de SGP stroopwafels te bezorgen.

Medewerkers van Crimpenersteyn, Prinsessenhof en Tiendhove, jeugdzorglocatie De Lansingh en het Krimpense gezondheidscentrum (wijkteam en huisartsen) kregen pakjes stroopwafels aangeboden.  

Druk
In heel het land gingen SGP-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen met stroopwafels langs bij zorginstellingen, om zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken. Dit omdat de zorg momenteel onder grote druk staat.

“Als voormalig wethouder zorg in Krimpen ken ik de inzet van onze zorg als geen ander”, verklaart Oosterwijk, nummer 19 op de landelijke kandidatenlijst van de SGP. “Zorgmedewerkers verdienen veel waardering en respect voor hun dagelijkse grote inzet!” 

De zorgmedewerkers reageerden positief op de actie. “Mooi die waardering door de SGP, we voelen dat als een steun in de rug in een lastige periode.”

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden