Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik zoekt deze week:
Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto:

Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik zoekt deze week:

  •   keer gelezen

LOPIK • Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik, met meer dan 150 vacatures bij circa 50 verschillende organisaties, vraagt deze week aandacht voor de volgende vacatures:


AxionContinu Mariënstein zoekt een kookvrijwilliger voor afdeling de Klaproos (hij of zij kookt met hulp van de bewoners een maaltijd. Mee-eten kan ook) en een vrijwilliger die meehelpt met de warme maaltijd in de huiskamer.

Stichting Pulse zoekt een taal- en huiswerkmaatje in coronatijd.

Vanwege de tweede lockdown gaan de leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs sinds half december 2020 niet meer naar school. Zij maken hun schoolwerk vanuit huis. Voor sommige leerlingen blijkt het echter lastig om thuis te werken. Speciaal voor hen biedt Pulse begeleiding met behulp van de Taal-en Huiswerkmaatjes. Deze maatjes helpen één á twee keer per week een half uur tot een uur mee met het schoolwerk.

Tevens zoekt Pulse een chauffeur (in het bezit van rijbewijs BE) voor het vervoeren van ouderen en gehandicapten in IJsselstein. Hij of zij dient beschikbaar te zijn op de vrijdag en flexibel inzetbaar te zijn. Affiniteit met (dementerende) ouderen en gehandicapten is belangrijk.

Meer informatie: www.vwijl.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier