Fotowedstrijd gemeentemagazine Lopik
Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Zeehond in de Lek bij Lopik.</p>

• Zeehond in de Lek bij Lopik.

(Foto: Arjan Boele)

Fotowedstrijd gemeentemagazine Lopik

  •   keer gelezen

LOPIK • Gemeente Lopik organiseert opnieuw een fotowedstrijd voor het gemeentemagazine, waarvan de nieuwe editie eind juni verschijnt.


Inzet is om de schoonheid van Lopik te laten zien in al haar facetten: ‘originaliteit, fototechniek en herkenbaarheid van -de kernen van- Lopik zijn hierbij belangrijk’. 

Het inzenden van foto’s kan tot 1 april via de afdeling communicatie: communicatie@lopik.nl Graag naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres vermelden.

Prijzen
De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in het gemeentemagazine en een waardebon van 75 euro (1e plaats), 50 euro (2e plaats) en 25 euro (3e plaats).

De mooiste foto komt bovendien op de cover van het nieuwe magazine. De winnende foto’s worden in april bekendgemaakt.

Criteria
Alleen inwoners van de gemeente Lopik kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.

Andere criteria zijn onder andere: maximaal twee foto’s per persoon aanleveren; de foto’s moeten zijn gemaakt in de gemeente Lopik en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Lopikse samenleving; de digitale foto’s moeten een resolutie hebben van minimaal 300 dpi; de inzendingen moeten actueel (niet ouder dan twee jaar) zijn; trucagefoto’s zijn uitgesloten; de gemeente Lopik mag de ingezonden foto’s zonder vergoeding en vrij van rechten gebruiken voor promotionele doeleinden. 

Voor vragen: communicatie@lopik.nl of 0348-559955.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier