• Drukte voor een milieustraat.
• Drukte voor een milieustraat. Foto: aangeleverd

Afvalbrengstation Bergambacht alleen nog op afspraak toegankelijk

Algemeen 2.263 keer gelezen

BERGAMBACHT/REGIO • Het afvalbrengstation in Bergambacht is vanaf maandag 1 februari alleen nog op afspraak toegankelijk. 

Met een reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag. Hierdoor hoeven zij niet lang te wachten en worden onveilige situaties voor bezoekers en medewerkers verkleind door het voorkomen van lange wachttijden, filevorming en clustering van bezoekers. 

Medewerkers hebben meer tijd om inwoners te begeleiden op het terrein. Daardoor zal volgens Cyclus de kwaliteit van het afval scheiden verder geoptimaliseerd worden. 

Via www.cyclusnv.nl (ga op homepage naar ‘Informatie Afvalbrengstations’ en selecteer ABS Bergambacht) kan een reservering worden geplaatst. Via e-mail ontvangt de aanvrager dan een reserveringsbevestiging dat hij of zij kan laten zien bij het afvalbrengstation. 

Wie niet over de nodige digitale middelen beschikt, kan telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Cyclus. 

Sinds de maatregelen rondom het coronavirus hanteert het afvalbrengstation een strenger toegangsbeleid. Dit in combinatie met een toename van het aantal bezoekers zorgde voor lange wachttijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden