Afbeelding

VVD: ‘maatregelen om horecaondernemers bij te staan’

Algemeen 393 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • VVD Krimpenerwaard wil graag maatregelen om horecaondernemers bij te staan. “Denk aan uitstel van betaling, kwijtschelding, het verlenen van korting dan wel het gespreid betalen van gemeentelijke belastingen”, stelt Heleen Vogel namens de partij. 

Daarnaast wil de VVD zich hard maken om het terrassenseizoen dit jaar eerder van start te laten gaan of horecaondernemers de gelegenheid te bieden om bestaande terrassen uit te breiden. “Hiermee hebben zij meer mogelijkheden wanneer zij hun deuren weer openen.” 

Taart
Marco Oudshoorn en Heleen Vogel overhandigden onlangs namens de VVD-fractie een taart aan Anton de Wilde en Rober Smith van Koninklijke Horeca Nederland Krimpenerwaard om hun een hart onder de riem te steken. De taart was symbolisch bedoeld voor alle horecaondernemers in de gemeente Krimpenerwaard, die het afgelopen jaar hard zijn geraakt door de coronacrisis.

Heleen Vogel: “Deze tweede lockdown treft veel restaurants en cafés opnieuw hard. De Wilde en Smith vertelden ons over de grote problemen waarmee horecaondernemers op dit moment te kampen hebben. Dit leidt tot de vraag: hoe houden we de horeca in de gemeente Krimpenerwaard overeind?” 

B&W
Reden om hierover vragen te stellen aan het college van B&W.

Naast bovengenoemde maatregelen om steun te bieden wil de VVD van het college weten of er concrete hulpvragen zijn binnengekomen van horecaondernemers en om wat voor soort vragen het dan gaat.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden