Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

VVD: ‘maatregelen om horecaondernemers bij te staan’

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • VVD Krimpenerwaard wil graag maatregelen om horecaondernemers bij te staan. “Denk aan uitstel van betaling, kwijtschelding, het verlenen van korting dan wel het gespreid betalen van gemeentelijke belastingen”, stelt Heleen Vogel namens de partij. 


Daarnaast wil de VVD zich hard maken om het terrassenseizoen dit jaar eerder van start te laten gaan of horecaondernemers de gelegenheid te bieden om bestaande terrassen uit te breiden. “Hiermee hebben zij meer mogelijkheden wanneer zij hun deuren weer openen.” 

Taart
Marco Oudshoorn en Heleen Vogel overhandigden onlangs namens de VVD-fractie een taart aan Anton de Wilde en Rober Smith van Koninklijke Horeca Nederland Krimpenerwaard om hun een hart onder de riem te steken. De taart was symbolisch bedoeld voor alle horecaondernemers in de gemeente Krimpenerwaard, die het afgelopen jaar hard zijn geraakt door de coronacrisis.

Heleen Vogel: “Deze tweede lockdown treft veel restaurants en cafés opnieuw hard. De Wilde en Smith vertelden ons over de grote problemen waarmee horecaondernemers op dit moment te kampen hebben. Dit leidt tot de vraag: hoe houden we de horeca in de gemeente Krimpenerwaard overeind?” 

B&W
Reden om hierover vragen te stellen aan het college van B&W.

Naast bovengenoemde maatregelen om steun te bieden wil de VVD van het college weten of er concrete hulpvragen zijn binnengekomen van horecaondernemers en om wat voor soort vragen het dan gaat.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier